ALUEX ALUMINIUM||STANDART PROFİLLER,CAM BALKON PROFİLLERİ,SİNEKLİK PROFİLLERİ,KÜPEŞTE PROFİLLERİ,SU TANKERLERİ,HİDROLİK SİLİNDİR,YEDEK PARÇA,FOTOSEL KAPI PROFİLLERİ,PANJUR PROFİLLERİ,DOĞRAMA PROFİLLERİ,ASANSÖR PROFİLLERİ,MOBİLYA PROFİLLERİ,ELEKTRİK ELEKTRONİK PROFİLLERİ,KOLLEKTÖR PROFİLLERİ,SOLAR PROFİLLERİ,DUŞAKABİN PROFİLLERİ,ÇELİK KAPI PROFİLLERİ,ÖZEL AMAÇLI PROFİLLER,

KURUMSAL

Firma Profili

Aluex Alüminyum olarak, Ankara 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan üretim tesisimizde, son teknolojiye sahip ekipmanlarla alüminyum profil üretimi gerçekleştiriyoruz. Aylık 350 ton alüminyum profil üretim kapasiteli ekstrüzyon hattımız ve 450 ton boyama kapasiteli tam otomatik elektrostatik toz boya hattımız ile sektörde fark yaratmayı hedefliyoruz. Üretim süreçlerimizde sistemli ve planlı bir çalışma prensibi benimsiyor, tecrübeli ve uzman kadromuzla yüksek kalitede ürünler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Misyonumuz

Müşterilerimize en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunarak, onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamak. Termin süresine hassasiyet göstererek, üretim süreçlerimizde verimliliği artırmak ve çevreye duyarlı bir üretim anlayışıyla sürdürülebilir büyüme sağlamak.

Vizyonumuz

Alüminyum profil ve toz boya sektöründe, yenilikçi çözümlerle lider bir marka olmak. Sürekli gelişim ve kalite odaklı yaklaşımımızla, sektördeki yerimizi daha da güçlendirmeyi ve global pazarda da tanınan bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz.